Individuele Begeleiding

Individuele Begeleiding


Bij individuele begeleiding van de Zorgklaver krijgt de zorgbehoevende zeer uiteenlopende persoonlijke begeleiding en advies van onze zorgverleners tijdens bijvoorbeeld het plannen van activiteiten buitenshuis, het regelen van dagelijkse zaken, het nemen van belangrijke besluiten, structuur en regelmaat aanbrengen in uw dagschema of het oefenen van sociale vaardigheden.

Maar ook indien u hulp nodig heeft van andere instanties als uw gemeente, uw woningbouwcorporatie of bijvoorbeeld uw huisarts, kunnen wij u hierbij advies en ondersteuning bieden, zodat u er niet alleen voor staat en u tevens begrijpt wat zij u kunnen bieden.

Het kan ook zijn dat u praktische ondersteuning en/of advies nodig heeft bij het openen en bijhouden van uw post, het gebruik van uw telefoon, tv en computer of overzicht en structuur krijgen in uw financiële administratie. Ook uw mobiliteit of het gebruik van (openbaar) vervoer, het plannen en oefenen van vaardigheden, het stimuleren van contact in uw sociale omgeving en het adviseren en ondersteunen van uw mantelzorger behoren tot individuele begeleiding, waar onze zorgverlener u goed bij kan helpen.